Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande lammfärsbullar i tomatsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lättlagade och smakrika lammfärsbullar med inspiration från Nordafrika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lammfärsen med ägg, salt och kryddor. Forma 4 stora bullar av färsen och bryn dem i oljan runtom i 2 minuter. Häll på tomater, vatten och råsocker. Låt koka tills färsbullarna är klara, ca 10 minuter. Smaka av såsen med salt och peppar.
  2. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen och lägg i russin. Ta från värmen och låt stå 3-5 minuter.
  3. Servera lammfärsbullarna med couscousen, salladen och persilja strödd ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.