Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelglass

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 timmar
Skriv ut

Mot mina principer lägger jag in ett oprövat recept men jag älskar kanelglass och ska testa så snart som möjligt!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa alla ingredienserna i en rostfri bunke i ett hett vattenbad (låt det inte koka). Sila av och ställ bunken i frysen då det svalnat och vispa med jämna mellanrum med en elvisp under ca 1 timme. Frys ytterligare 10 timmar efter sista vispningen.
  2. Tag fram glassen minst 20 minuter före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.