Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkakor

 
Skriv ut

Spröda bågar med en fin kanelsmak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda snabbt ihop smör strösocker, potatismjöl, bakpulver,kanel och mjöl till en deg. Dela degen i sex bitar och rulla ut varje bit till fingertjocka längder.
  3. Skär varje längd i 6 cm långa bitar och skär 3 snitt i varje bit. Blanda socker och kanel och rulla kakorna i. Böj dem lätt och lägg dem på en plåt med bakpapper. Grädda i 10-15 minuter och låt dom kallna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.