Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelmüsli med lågt GI 22

 
Skriv ut

Sätter igång magen ordentligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla gryn i en långpanna, strö över MYCKET kanel, lite kardemumma, ringla över honung, olja och vatten.
  2. Blanda ordentligt. Baka mitt i ugnen på 175 º i ca 30 min, eller tills müslin är torr och har fått lite färg.
  3. Rör om några gånger under tiden. Häll sedan i glasburk och blanda i torkade aprikoser skurna i små tärningar.
  4. Äts med naturell yoghurt eller liknande.
  5. OBS! Denna müsli är mycket fiberrik, tänk på det om du har känslig mage. Ev. kan man i så fall minska på psylliumfröna. Man kan ha russin istället för aprikoser om man inte gillar det, men det höjer GI ganska mycket.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.