Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelpannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God pannacotta med kanel och råsockerstekta äppelklyftor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden och kanelen och sjud i 2 minuter. Tag bort kanelen. Lägg i gelésockret och koka i 30 sekunder Häll upp i 4 portionsglas. Ställ i kylskåp.
  2. Koka upp juice och gelésocker. Låt svalna något. Fördela gelét över den stelnade pannacottan. Ställ i kylskåp tills de skall ätas.
  3. Skala, kärna ur och klyfta äpplena. Stek dem knappt mjuka i matfett och råsocker. Fördela dem på 4 assietter. Ställ pannacottaglasen vid sidan om. Servera direkt medan äppleklyftorna fortfarande är ljumna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.