- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Vilken paj! Smakerna från kyckling, kantareller och bacon ..
Instruktioner
- Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform. Nagga. Förgrädda 10-12 i 225 ºC. Sänk värmen till 175 ºC.
- Strimla kycklingen, hacka lök klipp baconet i bitar och pressa vitlök samt rensa och förväll svampen. Fräs allt i en stekpanna tills kycklingen har fått fin färg och är genomstekt.
- Rör ihop en äggstanning. Lägg i fyllningen i pajskalet, häll över äggstanning och strö över riven ost.
- Grädda i nedre delen av ugnen, 30-40 min.
Publicerat den
19 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En mkt god paj vi åt den kall med en grönsallad till. Kan tänka mig att smakerna kommer fram ytterligare när man har värmt den lite.