Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingpaj med kantareller och bacon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Vilken paj! Smakerna från kyckling, kantareller och bacon ..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform. Nagga. Förgrädda 10-12 i 225 ºC. Sänk värmen till 175 ºC.
  2. Strimla kycklingen, hacka lök klipp baconet i bitar och pressa vitlök samt rensa och förväll svampen. Fräs allt i en stekpanna tills kycklingen har fått fin färg och är genomstekt.
  3. Rör ihop en äggstanning. Lägg i fyllningen i pajskalet, häll över äggstanning och strö över riven ost.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen, 30-40 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HDDELUXE06 3 augusti 2008

    En mkt god paj vi åt den kall med en grönsallad till. Kan tänka mig att smakerna kommer fram ytterligare när man har värmt den lite.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.