- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Det går bra att hålla den vegetarisk men 3 skivor chorizokorv i ett av lagren är gott med
Instruktioner
- Börja med att steka kantarellerna i smöret
Salta och lägg i salladslöken
Sätt till färskosten och låt den smälta ner och lägg sist i den frusna spenaten. Rör runt och smaka av med peppar och ev mer salt.
tack botten av formen med mjölk
Täck med lasagne plattor
Lägg på kantarellstuvningen och fortsätt varva med plattor och stuvning. Häll resten av mjölken runt formens ytterkanter.
Avsluta med stuvning och riv lite Västerbotten ost och ställ in i ugnen på 200 grader tills anrättningen fått färg.
- Detta är ett spännande alternativ till Paj och kan ätas som förrätt eller som en del av en Tapasbuffe´
Publicerat den
27 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar