Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellcappuccino med messmörsrulle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite lyxigare krämig soppa att servera till förrätt tex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kantarellcappuccino: Finhacka och fräs schalottenlöken samt vitlöken.
  2. Smält smöret i en kastrull. Häll i löken och låt den fräsa och bli blank utan att ta färg.
  3. Grovhacka kantarellerna och fräs tillsammans med löken i några minuter. Tillsätt kalvbuljongen samt gräddmjölk. Låt sjuda i 20–30 minuter.
  4. Mixa soppan slät med stavmixer eller blender. Smaka av med tryffelolja samt salt och peppar.
  5. Messmörsrulle: Rör ut messmöret tillsammans med färskosten. Blanda med den hackade persiljan.
  6. Bred ut ett jämnt lager på tunnbrödet, rulla ihop till en rulle. Skär i portionsbitar och servera till soppan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.