Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Servera med fullkornsris och broccoli

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
  2. 2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.
  3. 3. Strö över timjan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • e-stjernan 11 maj 2010

    Jättegod rätt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.