- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Inget är så vackert och gott som kantareller, allra helst om man plockat dem själv. Tillsammans med lövbiff och ädelost får du en härligt matig panna att sätta på bordet inför helgen.
Instruktioner
- Strimla lövbiffen i ca 1 cm breda strimlor. Hetta upp smöret i en rymlig stekpanna. Lägg inte i köttet förrän smöret skiftar mot brunt. Låt köttet få fin färg innan du börjar röra om i pannan.
- Skala och skär löken i bitar och lägg i stekpannan tillsammans med kantarellerna. Tillsätt broccolin i små buketter och halverade minitomater. Häll på buljongen och grädden och låt allt koka ca 5 - 6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Smula ned osten och låt koka upp.
- Servera med ugnsbakade potatishalvor eller hasselbackspotatis.
Publicerat den
24 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt fantastiskt god gryta... Vi använde våra sista självplockade kantareller och njöt verkligen. Tack och lov fick vi god lunch på rester nästa dag..
Underbar och lättgjord gryta som vi gjort flera gånger!
Detta var verkligen gott!
Jättegott! Piffade till det ytterligare med lite soya och sweet chili.