Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantareller med krämigt ägg

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En mjuk ugnsbakad äggkräm med stekta kantareller är ett utmärkt sätt att inleda kräftfesten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150º.
  2. Vispa upp äggen lätt i en bunke. Koka upp mjölk och grädde. Häll den varma gräddmjölken över äggen under vispning. Vänd ner ost och dill, salta och peppra.
  3. Häll i en smord ugnssäker form ca 15x20 cm, grädda i mitten av ugnen ca 35 min. Låt svalna lite innan den skärs i bitar.
  4. Ansa och fräs kantarellerna i smör, smaka av med salt och peppar. Servera till ägget och garnera med krondill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.