Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellfräs med getost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i tärningar (ca 1×1 cm). Skölj tärningarna i kallt vatten.
  2. Ansa kantarellerna och skär löken tunt.
  3. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek potatisen till den är genomstekt och fått fin färg. Lägg i kantarellerna och löken och låt fräsa med potatisen i några minuter. Smula över getosten och blanda ner ruccolan. Smaka av med salt och peppar. Ringla till sist över honungen. Hetta upp lite olja i en annan stekpanna och stek köttet på hög värme tills det får fin färg. Krydda med salt och peppar Fördela kantarellfräset på fyra tallrikar och toppa med köttet.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.