- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Ett gott recept jag hittade i en tidning för ett tag sen
Instruktioner
- Börja med moset. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
- Koka upp gräddmjölken i en kastrull tillsammans med pressad vitlök. Dra åt sidan.
- Häll bort vattnet från potatisen. Mosa potatisen mjuk och slät och tillsätt gräddmjölken lite i taget.
Blanda ner parmesanosten och krydda med salt och peppar.
- Gör sen såsen,koka ihop ingredienserna i en kastrull utan lock. Lägg ut lövbiffen på arbetsbänken.
Hacka kantarellerna grovt och stek lite lätt i en klick smör. Hacka vitlöken och tillsätt den, låt fräsa med i 30 sekunder.
- Låt rinna av i ett durkslag. Blanda svampröran med philadelphiaosten. Lägg en klick av ostblandningen i mitten på varje lövbiff. Vik ihop och krydda med salt och peppar.
- Hetta upp en klick smör i en stekpanna och stek lövbiffen på hög värme ca 1 minut på var sida.
- Servera med moset ,rödvinssåsen och en sallad
Publicerat den
10 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar