Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellfylld lövbiff med parmesanmos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Ett gott recept jag hittade i en tidning för ett tag sen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med moset. Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten.
  2. Koka upp gräddmjölken i en kastrull tillsammans med pressad vitlök. Dra åt sidan.
  3. Häll bort vattnet från potatisen. Mosa potatisen mjuk och slät och tillsätt gräddmjölken lite i taget. Blanda ner parmesanosten och krydda med salt och peppar.
  4. Gör sen såsen,koka ihop ingredienserna i en kastrull utan lock. Lägg ut lövbiffen på arbetsbänken. Hacka kantarellerna grovt och stek lite lätt i en klick smör. Hacka vitlöken och tillsätt den, låt fräsa med i 30 sekunder.
  5. Låt rinna av i ett durkslag. Blanda svampröran med philadelphiaosten. Lägg en klick av ostblandningen i mitten på varje lövbiff. Vik ihop och krydda med salt och peppar.
  6. Hetta upp en klick smör i en stekpanna och stek lövbiffen på hög värme ca 1 minut på var sida.
  7. Servera med moset ,rödvinssåsen och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.