Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellfyllda filodegsformar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Det blir extra lyxigt att garnera filodegsformarna med en klick löjrom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en muffinsplåt. Skär ut bitarna av filodegen, ca 10x10 cm. Smält smöret och pensla filoarken, lägg 3-4 små blad av degen i varje hål.
  3. Ansa och skär svampen i små bitar, hacka löken och stek svampen och löken tillsammans. Salta och peppra. Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Riv osten fint. Fördela svampen i formarna. Fyll i äggstanning i varje hål och strö över osten.
  4. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter, tills äggstanningen har stannat. Garnera med löjrom och timjan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.