Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellkrustader

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Halvfabrikat men ack så gott :-)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör såsen enl förpackningen. Strö ev i lite mer än en påse för att ge det hela en tjockare konsistens. Lägg i kantarellerna i såsen och låt sjuda en kort stund. Finhacka bacon och knaperstek samt låt detta rinna av på hushållspapper.
  2. Klicka i såsen i krustaderna. Toppa med bacon och strö över klippt persilja. Ställ i ugnen på 200 grader tills krustaderna mjuknat lätt. Låt de inte stå för länge i ugnen.
  3. Perfekt som entre eller på buffebordet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.