Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellmacka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamptider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och finhacka svampen. Lägg i en skål. Hetta upp hälften av smöret i en stekpanna och stek formbrödsskivorna på medelhög värme tills de blir gyllenbruna. Tag av och lägg upp skivorna på fat.
  2. Lägg i resten av smöret i pannan och stek svampen tills allt vatten har kokat bort. Tillsätt kryddor och häll på vispgrädden. Sänk värmen till medellåg och låt grädden koka in i svampen. Blandningen är färdig när den är krämig.
  3. Blanda i timjan och lägg upp kantarell-blandningen på formbrödsskivorna och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.