Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellomelett med bacon och parmesan

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar bra till kvällsmat eller varför inte när man har lite ont om tid.

Ingredienser

Instruktioner

Stek baconet knaprigt i stekpanna. Ansa svampen och fräs den i stekpanna så att all vätska försvinner. Tillsätt därefter smör, lök, salt och peppar. Blanda i crème fraiche och vinäger och koka ihop. Vänd i riven parmesan och hälften av persiljan. Vispa ägg och vatten. Tillsätt även lite salt och peppar. Stek fyra små omeletter på medelvärme. När de precis stelnat i mitten, lägg på fyllning och hasa ur pannan ner på tallrik. Strö över bacon och lite persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.