Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste kantarellpajen

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

När du varit i skogen och plockat dina kantareller, testa då denna goda kantarellpaj. Matig och smakrik.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda ihop pajskalet. Låt stå 1 timme i kylen. Fördela i pajformen. Förgrädda i 10 minuter.
  2. Stek svamp och hackad vitlök. Stek bacon hårt, krydda med timjan. Blanda svamp, bacon och persiljan. Fördela i det förgräddade pajskalet.
  3. Vispa ihop äggstanningen och häll över. Strö evt. över lite riven ost.
  4. Grädda 45 minuter i 200 grader. Gott gott! Severa med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • magnuscecilia 25 juli 2010

    Verkligen jättegott! Personligen kommer jag nog skippa grahamsmjölet nästa gång... TACK !!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.