Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skink-, ost- och kantarellpaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Supergod paj som jag gjorde på jobbet idag!

Ingredienser

Instruktioner

Tryck ihop margarin, mjöl och kryddor. Tillsätt vattnet, låt vila svalt i 30 minuter. Tryck ut degen på en plåt, nagga den. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter. Strimla och skär skinkan i mindre bitar, strimla purjon. Täck den förgräddade pajdegen med skinkan, strö över purjon och trattkantarellerna. Strö sedan över osten. Vispa ihop ägg, mjölk och salt och peppar. Slå det över pajen, sätt in i ugnen i 200 grader i 40 minuter. Ät och njut med en sallad!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • imminn 14 oktober 2010

    Hej! Detta låter väldigt gott, så jag tänker göra den imorgon kväll. Jag bara undrar om det är så lite som 1/2 tsk av kryddorna till degen? Använde du en stor långpanna? jag lovar att lämna bedömning så fort vi smakat. Ha det gott! Imminn

  • imminn 17 oktober 2010

    Hej! Detta var något med det godaste vi äti i pajväg. Jag ökade dock måtten dill, gräslök och dragon. Men det är ju en smaksak. Den var väldigt lättgjord också. Du får självklart 5 i betyg. Ha det gott! Imminn

  • Marre73 17 oktober 2010

    Tack så mkt, har väntat med spänning på vad du tyckte

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.