- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
För alla er kantarellälskare kommer här en krämig paj fylld med skogens guld.
Instruktioner
- Pajskal: Sätt ugnen på 200°. Blanda samman alla ingredienser till en deg. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter.
- Fräs kantareller tillsammans med löken.
- Tillsätt kantarellosten i fräset och låt smälta ner till en krämig sås.
- Salta och peppra.
- Häll såsen i den förgräddade pajformen.
- Strö över den rivna osten.
- Grädda mitt i ugnen ca 15 min i 200° tills osten fått fin färg.
- Servera med en krispig grönsallad!
Publicerat den
18 januari 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Godare paj får man leta efter... Tack för receptet!
Vilken god paj! Toppbetyg!
Kanon till kräftskivan som tillbehör mmm....Tina