Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mimmis kantarellpaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För alla er kantarellälskare kommer här en krämig paj fylld med skogens guld.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajskal: Sätt ugnen på 200°. Blanda samman alla ingredienser till en deg. Tryck ut i en pajform och förgrädda i ca 10 minuter.
  2. Fräs kantareller tillsammans med löken.
  3. Tillsätt kantarellosten i fräset och låt smälta ner till en krämig sås.
  4. Salta och peppra.
  5. Häll såsen i den förgräddade pajformen.
  6. Strö över den rivna osten.
  7. Grädda mitt i ugnen ca 15 min i 200° tills osten fått fin färg.
  8. Servera med en krispig grönsallad!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • moomlin 6 maj 2010

    Godare paj får man leta efter... Tack för receptet!

  • aero75 23 augusti 2011

    Vilken god paj! Toppbetyg!

  • smutta 26 juli 2012

    Kanon till kräftskivan som tillbehör mmm....Tina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.