Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Köttfärs- och kantarellpaj

 
Skriv ut

Den jättegod paj som gått hem hos alla vi bjudit..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förgrädda pajskalet. Fräs ihop färs och de övriga ingredienserna låt puttra ihop en stund. Häll i pajformen. Lägg på osten rör om lite om ni vill ha osten iblandad.. Blanda ihop äggen och grädden och häll över allt och så in i ugn ca 25 min, till pajen "stannat", i 200-225 grader.
  2. Jag själv brukar inte följa receptet helt slaviskt med "grammen" och decilitermåtten..utan tar lite efter tycke och smak, men samma ingredienser kanske bara lite mer bacon t.ex...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.