Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Passar både som ensamrätt och på buffebordet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta samman ingredienserna till pajdegen på bakbordet eller i matberedare. Tryck ut degen i en pajform med löstagbar botten, c:a 24 cm i diameter. Låt den stå i frysen i en kvart. Förgrädda skalet i 10 minuter i 200 grader, mitt i ugnen.
  2. Ansa och dela svampen i mindre bitar. Skala och hacka löken. Fräs lök och svamp i lite smör i några minuter. Strö över mjölet. Späd med mjölken och låt sjuda 3-4 minuter. Smaka av med salt och peppar. Vispa ner ägg och ost. Häll i pajskalet och grädda c:a 25 minuter. Servera med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • corvette 29 juni 2008

    väldigt god och lätt att göra

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.