- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Färgstark rätt med en härlig, höstig smak.
Gluten- och laktosfritt (om man väljer glutenfri pasta).
Går även att utesluta kycklingen om man vill äta vegetariskt.
Instruktioner
- Skär kantarellerna i mindre bitar och skiva löken. Finhacka vitlöken och skär mynt av morötterna.
Tärna squashen, skär tunna ringar av purjolöken och strimla kycklingen.
- Fräs kantarellerna, löken, vitlöken samt morötterna i olja. Tillsätt squash och purjo och stek på svag värme i några minuter. Krydda med peppar och salt.
- Antingen kan man lägga undan detta en stund för att spara disk, eller så genomsteker man kycklingbitarna i en annan panna. Krydda med salt och peppar och blanda ihop med svampröran igen.
- Strö över med penne-pasta (eller min personliga favorit; Semper Tagliatelle)
Publicerat den
13 oktober 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Denna panna var god om man tog en lite klick crène fraiche på tallriken. Vi som inte äter så mycket kolhydrater uteslöt pastan. Vi kommer nog att göra den här flera ggr. Tack för receptet.