Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellpirog

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Bland det godaste man kan äta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. - Blanda svamp, lök och vitlök i en kastrull och fräs bort vattnet. - Tillsätt Mjöl och Creme Fraiche och låt det koka i 3-4 min. - Tillsätt Krydda och Persilja.
  2. Låt stuvningen kallna.
  3. - Lägg ut smördegen på en plåt och lägg på stuvningen och vik ihop till en pirog (kan göras flera mindre). "Limma" ihop kanterna med vispat ägg och vik upp kanterna en bit och tryck till. Pensla ägg på ovansidan. Sätt in plåten långt ner i ugnen och grädda i 15 minuter.
  4. Servera med en grönsallad!
  5. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.