Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellpizza

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En stor familjepizza fylld med skogens guld

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till botten till en smidig deg och arbeta 5-8 minuter. Låt jäsa i 30 minuter under bakduk. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut degen till en 2 cm botten och lägg på en mjölad långpanna, låt jäsa i 10 minuter. Ansa och fräs svampen i smör. salta och peppra, Skiva rödlöken. Svetta löken i en stekpanna med smör. Bred ut ajvar relish över pizzabotten. Lägg på kantarellerna och lök. Strö över 0sten och timjan. Salta och peppra. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.