Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellrulle

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Gott som förätt eller bara som en festlig kvällsrätt Serveras med en god grönsallad. Kan förberedas och förvaras i kylen till kvällen då man ska gratinera den

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör, mjöl och mjölk i en kastrull värm det tills det släpper från kanterna. Blanda sedan i ett ägg i taget och stjälp upp i en långpanna som är bakplåtsbeklädd. Grädda i 20 min i 200 grader. Stjälp upp den på ett bakplåtspapper.
  2. Fräs svampen i smör tills den börjar knäppa, strö över mjölet och rör om. Tillsätt mjölk och grädde låt små puttra i 5 min. Smaka av med salt och peppar.
  3. Bred ut fyllningen på rullen och rulla ihop den strö osten över. Gratinera i 20 min om den är kall, annars 10 min om den inte kallnat.
  4. 7 VV Points /Portion

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.