Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellsallad på smörstekt toast

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kantareller blir aldrig fel :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa svampen och finhacka rödlöken. Hetta upp smöret i en het panna och lägg i svampen när smöret är brynt. Bryn svampen och lägg sedan i löken. Låt steka någon minut. Salta och peppra.
  2. Häll på grädden och låt den koka in. Tillsätt till sist persiljan. Smörstek bröden och fördela på sex fat. Lägg på sallad och sedan svampen. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.