Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarelltoast med löjrom och crème fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ljuvlig kombination av två klassiska toasts. Ett möte mellan skog och hav.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör. Rensa svampen. Skiva salladslöken. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche.
  2. Tips! Lägg crème fraiche och löjrom i plastpåsar. Klipp ett litet hål i ena hörnet och spritsa ut över toasten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.