Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kapten Blods ögon i blodsås

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Alltså de här är så festliga att jag bara måste göra de här till halloween. Bara titeln är ju nästan för mycket. Tänk vilken syn!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela grapefrukterna med en liten kniv så att du får sicksackmönster. Pressa ut grapejuicen med en juicepress. Spara juicen. Fyll grapefruktskalen till hälften med hallonkräm.
  2. Häll av spadet från litchiefrukterna. Smält blockchokladen och fyll försiktigt den håliga sidan av frukterna. Placera dem i krämen så att det ser ut som stirrande ögon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.