Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaptenens räkgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad, mustig och kryddig räkgryta på kaptenens vis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna och lägg dem i en skål.
  2. Fräs smör, curry, vitlök, purjolök i en gryta tills löken blir mjuk.
  3. Tillsätt kajennpeppar, tomatpuré, soja och crème fraiche. Låt såsen bli het. Tillsätt räkorna och smaka av grytan.
  4. Servera med kokt ris, sallad och citronklyfta.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.