Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaptensröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.
  2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.
  3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme.
  4. Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.