Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kapusta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna goda soppa har sina rötter i Ryssland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskkarreén i bitar. Strimla vitkål, skär potatis och morot i bitar.
  2. Koka upp köttet i saltat vatten, skumma och lägg i kryddorna och koka i 30 minuter. Tillsätt potatis, morot och vitkål. Låt koka tills grönsakerna är mjuka.
  3. Tillsätt ketchup och servera soppan med en klick smetana och grovt bröd.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.