En av de absolut godaste hemmagjorda glassarna!
Oftast föredrar jag något chokladigt till efterrätt, men detta är ett fullgott substitut.
Instruktioner
- 1. Vispa vaniljvispet fluffigt.
2. Blanda lite av vaniljvispet med messmöret och vaniljsockret och vänd sedan försiktigt ner i resten av vaniljvispet.
3. Täck en form, ca 12x15 cm, med plastfolie och häll över smeten i formen.
4. Låt glassen frysa i minst 5 timmar.
- 5. Rengör limen noga och riv sedan skalet fint, utan att få med det vita.
6. Blanda lime med strösockret.
7. Tina hallonen i mikron så att de blir lite varma.
8. Lyft ut glassen från formen. Dekorera med rikligt med hallon och strö sist över de sockrade limeskalen.
- Servera och njuuuut!
Låt gärna gästerna gissa ingredienserna :-)
Publicerat den
2 november 2012
Liknande recept
Skriv kommentar