Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemumma- & kanelglass- sockerfri

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lätt och fantastiskt god!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulorna. Mixa bananer, kardemumma och kanel i matberedare. Häll i de vispade äggulorna och mixa en liten stund. Häll i lätt vispad grädde. Häll smeten i tex i pinnglassformar, sockerkaksform eller muffinsformar på muffinsplåt. Frys in i ca 3-4 timmar. Ta ut en stund före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • vackernova 8 augusti 2013

    Vi brukar skiva och frysa in bruna bananer, sedan mixa med kanel/pepparkakskrydda :) Denna glassen är annars kanongod!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.