Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummapannacotta med rårörda hjortron!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott efter maten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop socker och hjortron och låt stå i kyl minst tolv timmar.
  2. Koka upp grädde, socker och kardemummakärnor, dra av från plattan och låt stå tio minuter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten några minuter.
  3. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ned bladen i grädden. Sila bort kardemummakärnorna och häll upp pannacottan i fyra portionsformar. Kyl i några timmar. Hit kan förberdas!
  4. Servera pannacottan med hjortronen ovanpå.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jrna1 30 januari 2014

    Har gjort denna panacotta många gånger och alltid lika uppskattad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.