Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kardemummaparfait med rabarberkompott

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Gudomligt god!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kardemummaparfait: Vispa äggulor och socker tills det blir riktigt pösigt. Tillsätt nystött kardemumma.
  2. Vispa grädden i en annan skål och vänd ner den i äggvispet.
  3. Häll upp i portionsformar eller en stor form. Ställ i frys minst 4 timmar.
  4. Rabarberkompott: Skiva rabarern i 2 cm tocka bitar. Koka upp dem med vatten och socker ca 5 min tills de börjar mjukna. Kyl kompotten och servera den tillsammans med uppstjälpt kardemummaparfait.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.