Karibisk fiskpudding

En otroligt läcker och smakrik fiskpudding med vildrisblandning.

450 kalorier per portion

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: fisk

Ingredienser

3 dl vildrisblandning
5 dl vatten
½ tsk salt
400 g kolja, färsk eller djupfryst
1 gul lök
2-3 selleristjälkar
1 grön chili tex. serrano
500 g krossade tomater
2 ägg
½ tsk kanel
½ tsk salt
1-2 krm riven muskot

Servering:
Grönsallad

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Visningar:
375
Sparat:
4

Gör så här

Koka riset i vatten med salt i en kastrull ca 15 minuter under lock. Tina fisken om djupfryst används, skär den i mindre bitar.
Skala och finhacka löken, skölj och strimla sellerin.
Skölj, kärna ur och finhacka chilifrukten.

Blanda tomatkrosset med ägg och kryddor i en skål. Tillsätt ris, fisk och grönsaker och blanda väl.
Häll blandningen i en lätt smord ugnssäker form.
Tillaga mitt i ugnen i 200 grader ca 45 minuter.

Servera den karibiska fiskpuddingen med en blandad grönsallad.

LIKNANDE RECEPT

Fiskpudding recept
av MrsC
över 2 månader
över 2 månader
över 2 månader
av Isis28
över 2 månader
av UllaC
över 2 månader
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.