Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karibisk linsgryta

 
Skriv ut

GI

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt den finhackade löken försiktigt bryna i matoljan utan att ta färg. Häll på linserna och rör om någon minut. Koka upp vattnet och slå över och tillsätt hälften av kokosmjölken. Lått småputtra under lock, totalt 30-40 min.
  2. Späd undan för undan med resterande kokosmöjlk så att det hela tillslut blir en smakrik gryta. När linserna är färdiga, vänd snabbt ner musslorna i grytan. Låt dem bara värmas, kokas de så blir de sega.
  3. Servera med en matig grönsallad av sallad, gurka och tomat men använd limejuice i stället för citron eller vinäger till dressingen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.