- Serverar: 6 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Min absoluta favoriträtt! Såsen är gudomligt god och mangon bidrar till en fräsch känsla.
Instruktioner
- 1. Skär ansad purjolök och paprika i strimlor. Fräs dem hastigt i 1 Smula ner buljongtärningen i vatten i en kastrull och tillsätt soya, sambal oelek, mango chutney och creme fraiche. Låt såsen sjuda ca 10 min
- 2. Skär kycklingfiléerna i hälften. Salta och peppra. Bryn den i en stekpanna med 1 msk smör i 2-3 min per sida. Lägg på ett lock och stek färdigt i ca 8 min.
- 3. Halvera mangon utmed kärnan, ta bort skalet och skär fruktköttet i bitar. Lägg ner purjon och paprikan i stekpannan med kycklingen och häll över såsen. Låt koka upp.
- Ha i mangon strax före servering.
- Servera med ris och sallad
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En utsökt måltid!! Tackar och rekommenderar er andra att prova!!