Instruktioner
Gör pajdegen först. Knåda in smöret i mjölet. Tillsätt sirapen och knåda till en formbar massa. Tryck ut den i en pajform och sätt in den i kylskåpet. Sätt ugnen på 200 grader.
Separera äggen. Lägg gulorna i en kastrull. Tillsätt grädden, 1½ dl socker, potatismjölet och romen. Värm under vispning tills den tjocknar. Blanda ner kokosen och sätt åt sidan.
Förgrädda pajskalet i 10 minuter. Under tiden vispar du äggvitorna hårt med 1½ dl socker och citronjuicen.
När skalet är gräddat. Ta ut den ur ugnen och sänk värmen till 150 grader. Häll krämen i skalet och fördela den jämnt. Har den blivit för hård kan du blanda i lite ananasjuice. Häll över ananasbitarna och tryck ner dem i krämen. Bred över marängsmeten så den täcker.
Grädda ca 50 minuter.