Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karinas smarriga grönsakspaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En paj som jag testade och som blev riktigt god! Fick högsta betyg av min bror, prova den gärna!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda snabbt ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylskåpet ca 30 minuter. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda i 10 minuter på 225 grader.
  2. Strö ca ½ dl riven ost i botten på det förgräddade pajskalet. Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå osten i pajskalet. Finhacka därefter broccoli, champinjoner, röd och gul paprika, och rödlök som sedan fördelas i pajskalet.
  3. Blanda ihop ingredienserna till creme fraiche-såsen och bred såsen över pajen. Strö till slut på riven ost. Grädda pajen i ca 25 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Louise_6 14 september 2009

    Pajen blev väldigt smarrig! Följde inte receptet ang mängd riktigt utan fyllde pajskalet med grönsaker bara helt enkelt! Mums! Blev gott att värma och äta som matlåda också! =)

  • chback 1 januari 2011

    Mycket god! Jag tog och smulade i fetaost istället för paprika och det funkade väldigt bra!

  • karinakaksmula 15 januari 2011

    Roligt att du tyckte om pajen! Låter gott med fetaost i, det ska jag testa själv!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.