Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins amerikanska bananbröd (kaka)

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Detta är ett recept från min vän Karin som är amerikansk och som tog med sig därifrån när hon flyttade hit, hon är dessutom en trevlig tjej och just därför är detta receptet väldigt trevligt att göra! (Den är väldigt lätt att göra också)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och bröa en sockerkakform.
  2. Börja med att mosa bananerna och häll sedan i resten av ingredienserna till banan moset. Blanda allt till en slät smet och häll sedan i den i sockerkakformen. Sätt in i ugnen och låt den stå där i en timme.
  3. NU är den klar att servera! Men den är godast varm.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jenwi 1 juni 2012

    Mums!!! Jag la i lite grovhackad mörk choklad och drog då ner sockermängden med 0,5 dl. Underbart god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.