Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins finska sill

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God sillrätt till både jul och midsommar. Detta receptet hittade jag för 25 år sedan i en tidning, och har lagat det sedan dess varje år. Det är suveränt enkelt och går inte att misslyckas med. Man kan dubbla satsen.Servera med kokt potatis och ett gott bröd. Mycket nöje!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och hacka äpple, lök och gurka. Är det hel matjesfilé skärs den i 2 cm breda bitar. Lägg det hackade gröna i gräddfil, rör om. Lägg i den avrunna matjessillen, äpple, gurka och lök i gräddfilen. Rör om. Låt stå kallt i 2 dagar innan den äts.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.