Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är ett recept min mamma brukade laga på dagis, mycket populärt bland både barn och "fröknar".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor eller stavar. Finhacka löken. Smält matfettet i en stekpanna och fräs löken mjuk några minuter. Späd med mjölk och vatten. Smaksätt med buljongtärning, tomatpuré och kryddor. Låt såsen koka ihop några minuter. Lägg i kasslern och låt den bli genomvarm.
  2. Servera med kokt potatis, pasta eller ris och gärna majs, som passar fint ihop med kassler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.