Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins Kasslergratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ville prova en ny variant på kasslergratäng och detta blev de lyckade resultatet inspirerat av både Janssons och Lasagne. Maken ville ha de typ varannan dag el iallafall 3 ggr/vecka ha ha ha ha det kallar jag bra betyg.......

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva kassler,potatis och lök,varva i en ugnsform(potatis,kassler och lök)
  2. Rör ihop grädden med kryddor(efter behag) och sambal oelek häll gräddblandningen över allt (som en Janssons frestelse)
  3. Toppa med osten och ställ i ugn på 200 grader, när potatisen är mjuk är det klart.
  4. Servera med rivna morötter och bostongurka. Smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.