Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins kycklinglasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En bra bjudrätt som räcker till många! Passar lika bra till helg som vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa kycklingen och skär i bitar. Hacka skinka/kassler i tärningar, fräs tillsammas med lök och vitlök i stekpanna. Häll på krossade tomater. Låt puttra i några minuter.
  2. Koka bandspaghettin. Tips: bryt sönder bandspaghettin lite före kokning, så är det lättare vid serveringen.
  3. Blanda allt till ostsåsen, utom osten, i en kastrull och koka upp under vispning. Lägg i osten, spar lite till garneringen.
  4. Varva spaghetti, kyckling-, tomat- och skinkfräset samt ostsåsen i en ugnsfast form. Strö över riven ost.
  5. Gratinera i 225 grader, 15-20 minuter, eller tills det fått vacker färg!
  6. Servera med grönsallad och kuvertbröd!
  7. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.