Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins supergoda fiskgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Min syster fick detta recept av sin väninna som hade experimenterat lite i köket. Denna är enkel att tillaga och blir där över är det bara att frysa in. Alla ingredienser kan du själv variera hur mycket eller lite du vill ha.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela coktailtomaterna,de vanliga tomaterna och de soltorkade tomaterna och skiva baconen.
  2. Lägg filéerna i en smord form och ställ in i ugnen i 10 minuter i 225 grader.
  3. Stek bacon och tomaterna. Häll sedan över fisken som ett täcke. Häll över den rivna osten och klicka ut pesto och sätt in i ugnen igen i ca 30 minuter.
  4. Kan serveras med potatismos eller pressad potatis och rårivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.