Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karlspaderbullar, extragoda

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lätta att baka, försvinnande goda, smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att röra ihop smör och florsocker till fyllningen. Lägg ut bullformar på plåten. Lös upp jästen i grädden och sockret i en bunke. Tillsätt ägg, smör och vetemjöl. Kavla ut direkt och bred på fyllningen. Rulla ihop som en rulltårta. Skär upp och lägg i bullformar, låt jäsa en halvtimme. Pensla med ägg och strö över hackad mandel. Grädda ca. 8 minuter i 225-250 graders ugnsvärme

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • gottgris 13 juli 2008

    De var lätta o goda. Det räckte gott o väl med 10 dl mjöl. De ska bakas fler gånger

  • SEAbjrpn 19 juli 2008

    Tack för receptet KramSEA

  • LillaJa 7 juli 2009

    Hejsan! Jag bakade dessa godingar idag. Tack för ett bra recept. Jag ger dig högsta poäng för det. Mvh LillaJa

  • desideria 30 mars 2010

    Hej ! Har idag bakat dinna Karlspaderbullar som jag tog receptet . Blev jättegoda och lätta att baka kommer att baka dom fler gånger. Så tack för ett mycket bra recept GLAD PÅSK! önskar derideria

  • Anderstam 9 april 2012

    Underbart goda bullar ! Men med ett stort problem ! Dom riskerar att bli beroendeframkallande ! :-)

  • smacka1 14 maj 2014

    Toppenbra. Jag gjorde piroger , fick fästa ihop dem med tandpetare, men sagolika. Smälte i munnen. Tack !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.