Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karolinas Pastasallad

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel men supergod "allt i ett" sallad som passar de flesta. Uppskattat såväl som till utflykten som till festen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp pastan efter anvisningar på paketet, då pastan kokat klart, kyl ner med kallt vatten. (går att koka dagen innan och förvara i kylen) Skär gurka, sallad och purjolök Blanda ihop sallad, gurka, purjolök, pasta, skaldjuren, dill, turkisk yoghurt och majonäs. krydda med citronpeppar och salt, smaka av. Kan med fördel göras i förväg, nästan ännu godare dagen efter.
  2. Gott med något vitt bröd till
  3. Byt gärna ut kräftstjärtar och räkstjärtar mot skinka och ost, en billigare variant med crab fisch eller varför inte lyxa till det med skivad rökt lax och avokado. Går ju även att göra den utan kött med tex ost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.