Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karré med lök och dragon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt enkel och god. Rekommenderar att tillsätta lite salt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen. Skala, halvera och skiva löken. Skär köttet i lillfingerstora strimlor.
  2. Fräs löken i 1 msk smör i 5-6 minuter. Tillsätt dragon, vispgrädde och fonden, rör om. Lägg i köttet och låt koka 7-8 minuter.
  3. Koka haricots verts enligt anvisning på förpackningen. Häll av potatisen och pressa genom en potatispress.
  4. Servera köttet med pressad potatis och haricots verts

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.